SONAX XTREME DÆKGLANS

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX XTREME DÆKGLANS

Varenummer: 235300510

Vejl. pris inkl. moms

119,95 kr.

På lager

Beskrivelse

Ved regelmæssig behandling plejes dækket og beskyttes mod revnedannelse, brunfarvning og falmning. Den dybsorte finish holder i flere uger. Velegnet til alle typer bildæk. Særdeles let at anvende: spray tyndt på, lad tørre – færdig!

Brugsanvisning: Vask først dækkene f.eks. med SONAX GlansShampoo og lad dem tørre. * Omryst beholderen før brug. * Spray fra en afstand på ca. 20 cm, et tyndt ensartet lag væske på dæksiden. Lad virke i ca. 5 min * Til glans reducering eller fjernelse af eventuelle løbere benyttes en ren tør klud. * Kør bilen en halv hjulomdrejning frem, så den anden halvdel af dækket er lettere at behandle.
Bemærk:
Påfør ikke DækGlans på dækmønsteret eller bremsekomponenter (bliver glat!) Ikke egnet til motorcykel og cykeldæk.
SONAX-tip:Til Fælg rengøring anbefaler vi Xtreme FælgRens full effect.

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad