SONAX WASH & SEAL 500 ML

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX WASH & SEAL 500 ML

Varenummer: 244200480

Vejl. pris inkl. moms

179,95 kr.

På lager

Beskrivelse

 

 

Wash+Seal: Effektiv vask og forsegling i én arbejdsgang

 

En grundig bilvask er med til at give bilens lak en flot glans og holder lakken fri for skadeligt snavs og skidt. Skal du gøre noget ekstra godt for lakken, skal den forsegles for på den måde at holde snavset på afstand i længere tid. Forseglingen indkapsler lakken i et beskyttende lag, som holder støv og snavs på afstand. Det har hidtil krævet en ekstra arbejdsgang efter endt bilvask – med SONAX Xtreme Wash+Seal er det fortid.

SONAX Xtreme Wash+Seal kombinerer en effektiv bilshampoo med grundig forsegling i én arbejdsgang. Den innovative formular sikrer et rent resultat, som varer ved i lang tid. Og det kræver ikke andet arbejde end når bilen håndvaskes med enhver anden autoshampoo:

– Det er præcis samme arbejdsgang som når du håndvasker bilen med eksempelvis SONAX Glansshampoo – Skyl støv og snavs af bilen med hård vandstråle – bland Wash+Seal med vand i vaskespanden og vask bilen fra taget og ned med svamp. Til sidst skal bilen skylles ren i rigeligt vand.

Resultatet er slående: Lakken står med fuld glans og stråler, og vandet perler elegant af – som en professionelt behandlet lak.

 

Kolli 6

 

Vejledning:

 

Vask køretøjet, og skyl grundigt efter med rent vand.Ryst flasken, og spray jævnt på det våde køretøj (ca. 4-6 pumpestød pr. m²). Skyl straks efter med rent vand, og tør køretøjet. VIGTIGT: Må ikke anvendes på varme flader og må ikke indtørre. Beskyttes mod frost.

 

 

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad