SONAX XTREME INTERIOR SHAMPOO

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX XTREME INTERIOR SHAMPOO

Varenummer: 221241510

Vejl. pris inkl. moms

119,95 kr.

På lager

Beskrivelse

Den effektive produktsammensætning sørger for optimal rengøring og hygiejne.

Selv hårdnakket tilsmudsning af polstring på sæder, loftbeklædning m.v. fjernes skånsomt men effektivt. Samtidig fjerner den tilsatte lugtfjerner hurtig og grundigt tobakslugt og anden ubehagelig lugt fra dyr m.v. Til effektiv rengøring i bil og husholdning.

Brugsanvisning – kabine:
· Drej dysen i stilling “spray”
· Spray SONAX Kabine Rens & Cabriolet Kaleche Rens på det snavsede område.
. Hårdnakket snavs behandles yderligere med svamp eller børste.
· Til let rengøring i kabinen benyttes en fnugfri klud som “SONAX Microfiberklud indvendig” (Art. 416500540) og lad tørre.

Brugsanvisning Cabriolet kaleche:
I forbindelse med bilvask sprayes produktet tyndt og ensartet på den våde kaleche. Gå grundigt efter med svamp. Meget snavsede steder/pletter behandles med egnet børste. Til slut afskylles grundigt med rigeligt rent vand.

VIGTIGT:
· For at undgå skjolder og farveforskelle på rengjorte og ikke rengjorte flader, bør man altid rengøre hele flader (sæder og ryglæn m.v.).Behandl ikke i direkte sol og lad ikke kalechen tørre inden der er skyllet af med rent vand.

Opbevares frostfrit!

Tip: Til efterbehandling, af kunstlæder i kabinen, anbefales Xtreme CockpitPleje mat. Herved opnås farvedybde og mat-, refleksfri finish.

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad