TOURGO ADBLUE 5 LITER

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

TOURGO ADBLUE 5 LITER

Varenummer: TG999105

Vejl. pris inkl. moms

109,95 kr.

På lager

Beskrivelse

 

TOURGO AdBlue til dieselmoterer med SCR-teknologi.

 

 • Påfyldes i den seperate AdBlue tank.
 • Hældevenlig plastemballage, som desuden er nem og kompakt at affaldssortere.
 • Inkl hældetud
 • Produceret i Tyskland
 • Produkt mål: H: 28  L: 24,5  B: 18
 • Kolli mål: H: 29 B: 28,5 L: 40
 • Vægt: 5kg
 • Indhold 5 liter
 • Kollistr: 1 / karton 4 / palle 96
 • EAN 0611864952932
 • Toldkode: 31021010

 

Hvad er AdBlue?

AdBlue er en væske, der sprøjtes ind i udstødningen under kørsel gennem teknologien SCR. Det er med til at nedbryde kvælstofpartikler og øge temperaturen i bilens udstødningsanlæg, så flere farlige NOX partikler bliver udryddet. Kort sagt er det med til at mindske forureningen af din dieselbil, så EU’s Euro 6-norm kan blive overholdt af alle medlemslande. Selve væsken er som udgangspunkt miljøvenlig og betragtes som uskadeligt, men det skal dog håndteres på en ordentlig måde.

Hvis din bil er udstyret med en AdBlue tank, så vil du hovedsageligt kunne finde den ved siden af din normale påfyldningsstuds eller i bilens bagagerummet. På instrumentbrættet i din bil vil du blive advaret, når din tank er ved at være tom. Hvis din AdBlue tank skulle gå hen og blive tom, så kan din bil ikke længere starte.

Som hovedregel kører du ca. 1000 km pr. liter AdBlue, du fylder på din bil. Bilens AdBlue tank har plads til mellem 10 – 25 liter afhængigt af motorens størrelse.

I de fleste moderne biler har du adgang til en menu, hvor du kan aflæse væskestanden i bilens tank. Det kan være en god idé at aflæse, hvis du skal ud på en lang køretur, så du er sikker på, at tanken ikke løber tør. Bilens instrumentbræt advarer dig dog, når du har typisk har ca. 2.500 km tilbage.

 

Advarsel: Må ikke påfyldes i diesel tanken. Hvis Adblue ved et uheld kommer i kontakt med interiør, lak eller andet materiale, skal du straks fjerne det. Svarer til specificeringen af ISO 22241. Opbevares ved temperaturer på mellem -10°C og 35°C. Opbevares ikke i direkte sollys. Undgå kontakt med hud og øjne. Undgå indånding eller indtagelse af opløsningen og/eller tørrede rester. Hold beholder tæt lukket og brug ikke beholderen til andre væsker. Opbevares utilgængeligt for børn. 

 

Brand

Tour Go

Tour Go repræsenterer vores eget brand og fungerer som en alsidig leverandør inden for forskellige produktkategorier. Med produkter som Carplay-adaptere, brandslukkere, anhængerbokse og mere tilbyder Tour Go et omfattende sortiment, der passer til forskellige behov. Det fælles træk for mange af produkterne er deres anvendelighed og praktiske karakter, der gør dem velegnede til brug på ture og udflugter.

Sikkerhedsdatablad