SONAX XTREME PROTECTSHINE

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX XTREME PROTECTSHINE

Varenummer: 222100540

Vejl. pris inkl. moms

189,95 kr.

På lager

Beskrivelse

SONAX Protect&Shine beskytter lakken med en ekstrem stabil og glansfuld hinde, kaldet SONAX Hybrid net protection technology, som giver langtidsbeskyttelse, farvedybde og enestående lotus-effekt. Behandlingen reducerer vedhæftning af støv og snavs. Super nem og hurtig håndtering. Kræver ikke afhærdningstid. Beholderen rækker til 3-4 behandlinger.

BRUGSANVISNING: Vask køretøjet grundigt med SONAX Shampoo og aftør med vaskeskind. Ryst beholderen før brug. Forseglingen sprøjtes på påføringssvampens gule side, påføres og fordeles successivt på en sammenhængende flade (maks. 1/2 motorhjelm) og arbejdes godt ind i lakoverfladen. Lad tørre 1-2 minutter og efterpolerpoler med mikrofiberkluden så striber undgås.
Beholderen opbevares frostfri!
OBS! Ved manuel vask med PH-neutral shampoo, rækker holdbarheden op til 12 mdr.

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad