SONAX XTREME POWER CLEANER

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX XTREME POWER CLEANER

Varenummer: 202200510

Vejl. pris inkl. moms

219,95 kr.

På lager

Beskrivelse

Højeffektiv polish, der fjerner forvitret lak og opfrisker farven. Ekstremt fint aluminiumoxid-pulver fjerner ridser fra vask og ved dørhåndtag o.l. Med den nye Hybrid Netprotection teknologi får lakken en hidtil uopnåelig glans og farvedybde, kombineret med en bemærkelsesværdig holdbar vand-afvisningseffekt. Det skyldes anvendelsen af organiske og ikkeorganiske komponenter, som danner meget stabile molekylestrukturer. Det øger farve intensiteten på den polerede lak til det optimale. Til særlig langvarig beskyttelse og vedvarende glans anbefales en umiddelbart efterfølgende forsegling med SONAX XTREME HYBRID TECH WAX.

 

Brugsanvisning:
• Køretøjet vaskes i bilvask eller manuelt og aftørres med vaskeskind.
• Kunststof og gummikomponenter behandles med Xtreme Plastic Renovator Exterior udvendig. Herved undgås hvide pletter, der ellers kan forekomme som følge af polerrester.
• Omryst flasken før brug.
• Påfør polishen med SONAX P-Ball eller en SONAX påføringssvamp på den tørre lak. Fordel ensartet og poler straks med middelhårdt tryk. Behandl altid hele karosseridele (f.eks. motorhjælm, tag) i en arbejdsgang.
• Til sidst fjernes overskydende polerrester med SONAX microfiberklud udvendig.
• Xtreme PowerCleaner er også egnet til behandling med polermaskine.
VIGTIGT:
Behandl ikke varme overflader og ikke i sol.
Opbevares frostfri. Opbevares utilgængeligt for børn.

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad