SONAX AIRCONRENS

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX AIRCONRENS

Varenummer: 323400510

Vejl. pris inkl. moms

139,95 kr.

På lager

Beskrivelse

I klimaanlægget udvikles ubehagelige lugte, som følge af bakterier. SONAX AirconRens renser luftsystem og fordamper hurtig og ukompliceret og fjerner disse ubehagelige lugte, uden der skal røres en finger. Eller det vil sige, at man næsten kun skal røre én finger; se brugervejledning og videospot nedenunder.

 

BRUGSANVISNING:
1. Omryst beholderen før brug. Start motoren. Indstil klimaanlægget på koldt, højeste blæsertrin med maksimal recirkulering og åbn helt op for alle dyser.

2. Skub førersædet helt frem og vip ryglænet frem.

3. Hold beholderen væk fra kroppen, tryk ventilen ned, til den klikker, i “åben” stilling. Placer beholderen i bunden bag forsædet. Luk vinduer og døre og forlad køretøjet.

4. Efter 15 min. åbnes alle døre og der luftes ud i godt 5 min. Stop først herefter motoren. VIGTIGT:
Behandlingstemperatur over +10°c.
Regelmæssig anvendelse anbefales.

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad