SOUNDLIVING EARBUDS 2.0 – NAVY

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SOUNDLIVING EARBUDS 2.0 – NAVY

Varenummer: SL51EARBUDS_2.0

Vejl. pris inkl. moms

799,00 kr.

På lager

Beskrivelse

NY FORBEDRET VERSION

 • Dual Microphone – endnu bedre tale-egenskaber
 • Battery Life – optimeret og forbedret teknologi
 • Connection – optimeret og forbedret Bluetooth

Soundliving Earbuds 2.0 er de High Definition in-ear høretelefoner til dig, som lever et aktivt liv og ikke vil gå ned på en lydkvalitet i særklasse og sætter pris på innovative funktioner, og ikke mindst i det helt rigtige design.
Med den nyeste Bluetooth 5.2 version, kan du parre disse Soundliving Earbuds til din smartphone, computer eller tablet på under 10 sekunder. Dertil vil den huske dine enheder og automatisk tilkoble den igen og igen. Leveres i en æske, som desuden fungerer som oplader med indbygget powerbank-funktion.

 

 • Aktiv afspilnings tid op til 4 timer
 • Spilletid totalt 22 timer med ladecase
 • Farve: Navy Blue
 • Bluetooth 5.2
 • Vægt 42 gram
 • Genopladelig Case
 • Volume kontrol
 • Indbygget mikrofon
 • Touch-funktion
 • Bluetooth rækkevide: 10 meter
 • Automatisk parring
 • Vejrbestandig (IPX4)
 • EAN: 5745000819539 / Kolli 5

Trådløs musik i op til 22 timer

Med den genopladelige case, kan du hurtigt placere dine Soundliving Earbuds i casen og opladningen starter helt automatisk. På denne måde kan du sikre dig, at du har strøm til hele dagen ved blot at placere dem i casen når de ikke anvendes. Derudover er de produceret med kvalitets komponenter, som giver en fyldig, ren og lækker lyd oplevelse. Dine Earbuds fungerer ved hjælp af bluetooth 5.2 og husker dine enheder, så du nemt kan koble dig op – igen og igen.

Klarer alle dagens opgaver

Hvad end du skal holde møde, tale trådløs i telefon, lytte til musik eller klare dagens motion så er Soundliving Earbuds din nye bedsteven. Høretelefonerne leverer kvalitets lyd og komfort i særklasse. Ydermere er de unikke med deres indbyggede touch-funktion, som gør det nemt at ændre volume, skifte sang, besvare opkald eller aktivere stemmekontrol. Soundliving Earbuds er samtidig indbygget med en højkvalitetsmikrofon, som gør det nemt at kommunikere klart og tydeligt over fx telefonopkald.

 

MULTITIP DESIGN – Trademark

World Unique Multtiip Design

 • BUD HEEL
 • SILICONE TIP
 • TOUCH CONTROL
 • MICROPHONE

 

 

Medfølger i pakken:

 • Opladningsetui
 • Earbuds høretelefoner
 • Manual
 • Type USB-C ladekabel

 

 

#bringyourvibes

 

PDF Brugervejledning

 

Brand

Soundliving

Soundliving er vores samarbejdspartner inden for personlig lyd. Deres produkter kendetegnes af et strømlinet design og et omfattende sortiment, der tilbyder produkter til enhver smag inden for personlig lyd.
Sådan kommer du i gang!

1. Start med at fuld oplade produktet 

2. Du kan se at produktet er fuld opladet når alle fire batteriindikatorer lyser grønt på opladningsetuiet. 

3. Åben etuiet og tag dine to EarBuds ud og læg dem så du kan se lysindikatorerne. Dine EarBuds vil automatisk tænde og parre sig med hinanden efter 2-3 sekunder. 

4. Efter 4-5 sekunder vil en af dine EarBuds skiftevis blinke rødt/blåt, hvilket betyder de nu er klar til pardannelse med din enhed. 

5. Tænd Bluetooth under indstillinger på enten din smartphone/tablet eller computer og vælg Soundliving EarBuds

Jeg har problemer med at tilslutte begge mine Earbuds via bluetooth?

1. Først skal du sikre dit at både opladningsetuiet og dine Earbuds er opladet, det gør du ved at anvende det medfølgende opladningskabel og indsætte det i en godkendt oplader. 

2. Dernæst tager du dine Earbuds ud af opladnings-etuiet og indsætter i ørene. Her vil der komme en stemme som fortæller at dine Earbuds er tændte, som sker automatisk. 

3. Efterfølgende går du ind under bluetooth indstillinger og finder produktet ’Soundlivng Earbuds’. Herefter vil der komme en stemme igen, som fortæller at produktet er parret. Du kan godt risikere at det kun er den ene side som er tændt og, så for at løse dette skal du holde en finger i 3-5 sekunder på den anden Earbud, som er slukket.

4. Så vil du høre en bip-lyd og den anden Earbud vil automatisk parre. 

5. Har du stadig problemer? Så kan du med fordel prøve forfra hvor du indsætter dem tilbage i opladningsetuiet og sletter parringen under dine bluetooth indstillinger

Mine Earbuds vil ikke oplade?

1. Start med at indsætte det medfølgende opladningskabel i en original oplader og indsæt i opladningsetuiet. 

2. Dernæst skal du sikre dit at dine Earbuds er helt nede i opladningsetuiet, og hvis du har påført de ekstra øredutter, anbefales det at aftage dem inden opladning. 

3. Vær sikker på at du anvender en godkendt og velfungerende oplader, ellers prøv at udskift denne. 

4. Tjek oplader etui for skidt og snavs der kan ligge i bunden af etuiet og gøre at earbuds ikke oplades korrekt.

Mine Earbuds skratter

Vi anbefaler at du med jævne mellemrum sletter forbindelsen, glemmer enhed og parre på ny med din smartphone. Husk at slette gamle bluetooth enheder. Tjek indstillinger for lyd i telefonens indstillinger og ligeledes i den pågældende lyd/streamingtjeneste

Signalet bliver afbrudt

Er det permanent eller sporadisk. Opleves det på bestemte tidspunkter eller situationer, så kan årsagen være andre forstyrrende signaler fra bluetooth enheder i nærheden. Eksempelvis kan en bluetooth mus forstyrre signalet, hvis det anvendes samtidig.

Hvornår er mine Earbuds fuldt opladt

Åbnes etuiet og earbuds isættes vil en rød diode indikere at earbuds oplader, ved fuld opladning slukkes denne diode. På selve etuiet lyser batteriindikatorer, når de 4 dioder lyser konstant, er opladning færdig

Kun 1 earbud virker

Tag begge earbuds ud af etuiet. Hold touch knappen inde og de vil gendannes og parres på ny.

Op til 22 timers batterilevetid

Earbuds og etui skal være fuldt opladt. Når earbuds tages i brug, vil de typisk holde strøm et par timer ad gangen, herefter skal de tilbage i etui hvor de kan genlades flere gange. Batterilevetiden afhænger desuden af lydstyrke, opkald, brug af touch og vejrforhold. Kulde forringer batteri kapacitet med 30 %.

Forbindelse ved opkald

Oplever du forstyrrelser eller dårlig forbindelse/ kvalitet ved opkald, bør du sikre dig, at begge parter har en god satellit forbindelse. Undgå at tale i tlf. i rum med mange andre, der taler i tlf, da det forringer signalet og opkaldskvaliteten. OBS: Earbuds er udstyret med 1 mikrofon, hvorfor de ikke anbefalet til kontorbrug eller længerevarende samtaler. 

Vedligeholdelse

For at sikre at dine earbuds virker optimalt, anbefaler vi at du løbende renser produktet. Dette kan afhjælpe løse forbindelser og opladning af produktet Tag earbuds ud af etuiet og rens alle kontaktflader med husholdningsprit eller kontaktrens.

Earbuds FAQ - QR-Koder