Solcelle Power Bank USB-C PD 20W/10000mAh/1.2W

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

Solcelle Power Bank USB-C PD 20W/10000mAh/1.2W

Varenummer: CE8227549

Vejl. pris inkl. moms

499,95 kr.

Beskrivelse

Xtorm 20W Fuel Series Solar Charger 10.000 er en soloplader, der giver dig frihed og energi til at gå hvor som helst du vil, hvilket gør den perfekt til alle dine eventyr.

Next Gen Power er her – Denne Power Bank har alle de nyeste tekniske og nye funktioner, der giver Next Gen opladningshastigheder. Den har 2 USB-udgange og en ekstra kraftig 20W USB-C, der er designet til at oplade din smartphone hurtigere end nogensinde.

Giver #MoreEngery – Solopladeren er udstyret med et 10.000 mAh lithium-polymer batteri, kraftigt nok til at oplade en smartphone mindst 4 gange. Opladeren har også en 20W USB-C-udgang, der hurtigt oplader din smartphone, så du er altid klar til brug.

Drevet af solen – Selve solopladeren kan oplades på to måder, enten via USB-C eller ved at tage den ud og lade det indbyggede solpanel gøre sit arbejde. De effektive SunPower®-celler fungerer endda på en overskyet dag! Hvis du lader solopladeren ude i solen om dagen, har du mere end nok strøm til at genoplade din smartphone om natten.

Lavet til eventyr – Solar Charger er stænksikker, drop-resistent og har en kraftfuld integreret LED-lommelygte, der gør den til den perfekte soloplader til alle dine udendørs eventyr. Med det store interne batteri og det kraftige solpanel har du altid lidt ekstra energi ved hånden, hvor og når det er nødvendigt!

Specifikationer:
– Indgang 20W
– Solpanel 1,2W
– Udgang 1: USB-C PD 20W
– Output 2 og 3: USB-A Quick Charge 3.0 18W

Brand

Xtorm / Vivanco

Vivanco er vores samarbejdspartner inden for telefontilbehør og tilbyder et omfattende udvalg af kabler og adaptere. Ud over dette har de et undermærke ved navn Xtorm, der specialiserer sig i at producere kabler og andet tilbehør med robuste materialer og et design, der kan modstå mere slid end almindelige kabler.