SONAX INSECTSTAR

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SONAX INSECTSTAR

Varenummer: 233400540

Vejl. pris inkl. moms

109,95 kr.

På lager

Beskrivelse

Fjerner generende insektrester fra ruder og lygter samt alle lak-, kunststof- og cromdele. SONAX InsectStar klarer selv indtørrede insektrester ved at opbløde og løsne disse.

Som følge af intensiveret opløsningsevne sikrer den nye receptsammensætning at selv indtørrede insektrester hurtigt opløses, effektivt og skånsomt.
Ideel som forbehandling inden bilvask. Skånsom mod lak og kunststof.

BRUGSANVISNING: Spray på de tilsmudsede områder og lad midlet virke i 3 min. Skyl grundigt efter med eller foretag endnu bedre en komplet manuel bilvask. VIGTIGT: Hvis insektresterne sidder i længere tid, kan dette føre til ætsninger i lakken. Derfor skal den type urenheder fjernes hurtigst muligt.

  • Anvend ikke InsectStar i direkte sol eller på varme overflader.
  • Væsken må ikke udtørre på lakken!
  • Opbevares frostfri.

Brand

Sonax

Sonax er en af vores leverandører inden for bilplejeprodukter, og deres produkter er kendt for at være i en klasse for sig. Med deres Xtreme-linje leverer de produkter, der effektivt fjerner pletter, klatter og lignende, og som skiller sig ud med deres exceptionelle egenskaber. Sonax tilbyder et omfattende sortiment, der dækker alt, hvad du behøver for at holde din bil ren derhjemme.

Sikkerhedsdatablad