XTORM AL420 POWERBANK

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

XTORM AL420 POWERBANK

Varenummer: CE8227188

Vejl. pris inkl. moms

499,00 kr.

På lager

Beskrivelse

 

Vandtæt powerbank 10000mAh, IP66, 2,1 A

 

Powerbank Xtreme 10.000 er en mobiloplader med en batterikapacitet på 10.000mAh. Den har tilstrækkelig strøm til at oplade en tablet eller til at genoplade en smartphone helt op til 5 gange.

Powerbanken kommer i et silikonehylster, der er vand- og støvtæt til IP66-klassificering. Dette gør den fremragende til brug i barske udendørs miljøer, hvor udholdenhed og robusthed er afgørende.
Med en indgang på 2 A og udgang på 2,1 A oplader denne powerbank hurtigt enhver mobil enhed og genoplades på under 5 timer.

Med et enkelt tryk på knappen vil LED-indikatorerne fortælle batteristatussen, så du hurtigt kan se, hvor meget strøm der er tilbage. Et andet tryk starter eller stopper opladningen af ​​din enhed. Powerbanken selv kan genoplades via enten USB eller AC.
Xtorm Xtreme 10.000 er ideel til ferie, udendørs brug, ekstremsport eller til daglig brug.

Funktioner: 
Høj effektivitet: Denne powerbank er yderst effektiv og sikrer det mindst mulige energitab i forbindelse med opladningsprocessen.
Automatisk strømstyring: Dette Xtorm-produkt leveres med APM-chip. Det betyder, at det automatisk balancerer den korrekte opladningshastighed og fordeler strømmen effektivt mellem de tilsluttede enheder.
Hurtig opladning: Denne powerbank har en høj indgang og høje udgange. Disse funktioner gør det muligt at oplade den tilsluttede enhed så hurtigt som muligt og genoplade powerbanken selv ved høj hastighed via USB.

Kort sagt:
10.000mAh
Vandtæt hylster (IP66)
2,1 A udgang, 2 A indgang

Specifikationer:
Mål: 9,1x,6,5x 2,25 cm
Vægt: 220 gram
Batteri: 10.000mAh Li-ion
Input: 2A
Output: USB 2,1A
Inklusiv: Manual, integreret lommelygte, micro USB-opladningskabel
EAN:8718182271881

 

Brand

Xtorm / Vivanco

Vivanco er vores samarbejdspartner inden for telefontilbehør og tilbyder et omfattende udvalg af kabler og adaptere. Ud over dette har de et undermærke ved navn Xtorm, der specialiserer sig i at producere kabler og andet tilbehør med robuste materialer og et design, der kan modstå mere slid end almindelige kabler.