SOUNDLIVING EARBUDS ENC 3.0 – WHITE

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SOUNDLIVING EARBUDS ENC 3.0 – WHITE

Varenummer: SL55WHITE
Tags: Nyhed

Vejl. pris inkl. moms

1.199,00 kr.

På lager

Beskrivelse

  • 25 timers afspilning: Med den inkluderede case, kan du få op til 25 timers musik afspilning på hver opladning.
  • 4 mikrofoner: Sikrer høj lydkvalitet som gør det ideelt til kontorbrug og længere tlf. samtaler på farten.
  • ENC funktion: Environmental noice cancellation som udelukker baggrundsstøj på en bedre måde end ANC.
  • Genanvendeligt materiale: Produceret i recycled plastik, som kommer i bæredygtigt genanvendeligt papemballage.

 

Vores Soundliving Earbuds 3.0 har fire mikrofoner, hvilket forbedrer lydopsamlingen, især i støjende miljøer som kontorer. I modsætning til 2.0-modellen, der har to mikrofoner (dual mikrofoner), giver 3.0-modellen en markant bedre lydkvalitet og støjreducering.

Bæredygtige materialer, bestående af genanvendt plastik og papir, gavner miljøet ved at reducere affald og skåne ressourcer. Samtidig opretholder de sublim lydkvalitet og høj kvalitet, hvilket gør dem både miljøvenlige og pålidelige.

Med den genopladelige etui, kan du hurtigt placere dine Soundliving Earbuds i etuiet og starte opladningen helt automatisk. På denne måde er du sikret strøm til hele dagen, ved blot at placere dem i etuiet når de ikke anvendes. Du er sikret hele 25 timers lyttetid.

ENC (Environmental Noise Cancellation) adskiller sig fra ANC (Active Noise Cancellation) ved at filtrere omgivende støj uden at påvirke lydkvaliteten. Mens ANC reducerer ekstern støj, analyserer ENC omgivelserne og genererer modlyde for at neutralisere støjen. Dette resulterer i en dynamisk og behagelig lytteoplevelse, især i støjende miljøer.

 

Specifikationer
Materiale Plastik
Afspilningstid Op til 25 timer
Farve Sort / Hvid
Bluetooth Version Bluetooth 5.2
Vægt med etui 42 gram
Earbud vægt 4 gram
Rækkevidde 10 meter
Kontrol Touch-Funktion på siden af hver earbud

Brand

Soundliving

Soundliving er vores samarbejdspartner inden for personlig lyd. Deres produkter kendetegnes af et strømlinet design og et omfattende sortiment, der tilbyder produkter til enhver smag inden for personlig lyd.
Sådan kommer du i gang!

1. Start med at fuld oplade produktet 

2. Du kan se at produktet er fuld opladet når alle fire batteriindikatorer lyser grønt på opladningsetuiet. 

3. Åben etuiet og tag dine to EarBuds ud og læg dem så du kan se lysindikatorerne. Dine EarBuds vil automatisk tænde og parre sig med hinanden efter 2-3 sekunder. 

4. Efter 4-5 sekunder vil en af dine EarBuds skiftevis blinke rødt/blåt, hvilket betyder de nu er klar til pardannelse med din enhed. 

5. Tænd Bluetooth under indstillinger på enten din smartphone/tablet eller computer og vælg Soundliving EarBuds

Jeg har problemer med at tilslutte begge mine Earbuds via bluetooth?

1. Først skal du sikre dit at både opladningsetuiet og dine Earbuds er opladet, det gør du ved at anvende det medfølgende opladningskabel og indsætte det i en godkendt oplader. 

2. Dernæst tager du dine Earbuds ud af opladnings-etuiet og indsætter i ørene. Her vil der komme en stemme som fortæller at dine Earbuds er tændte, som sker automatisk. 

3. Efterfølgende går du ind under bluetooth indstillinger og finder produktet ’Soundlivng Earbuds’. Herefter vil der komme en stemme igen, som fortæller at produktet er parret. Du kan godt risikere at det kun er den ene side som er tændt og, så for at løse dette skal du holde en finger i 3-5 sekunder på den anden Earbud, som er slukket.

4. Så vil du høre en bip-lyd og den anden Earbud vil automatisk parre. 

5. Har du stadig problemer? Så kan du med fordel prøve forfra hvor du indsætter dem tilbage i opladningsetuiet og sletter parringen under dine bluetooth indstillinger

Mine Earbuds vil ikke oplade?

1. Start med at indsætte det medfølgende opladningskabel i en original oplader og indsæt i opladningsetuiet. 

2. Dernæst skal du sikre dit at dine Earbuds er helt nede i opladningsetuiet, og hvis du har påført de ekstra øredutter, anbefales det at aftage dem inden opladning. 

3. Vær sikker på at du anvender en godkendt og velfungerende oplader, ellers prøv at udskift denne. 

4. Tjek oplader etui for skidt og snavs der kan ligge i bunden af etuiet og gøre at earbuds ikke oplades korrekt.

Mine Earbuds skratter

Vi anbefaler at du med jævne mellemrum sletter forbindelsen, glemmer enhed og parre på ny med din smartphone. Husk at slette gamle bluetooth enheder. Tjek indstillinger for lyd i telefonens indstillinger og ligeledes i den pågældende lyd/streamingtjeneste

Signalet bliver afbrudt

Er det permanent eller sporadisk. Opleves det på bestemte tidspunkter eller situationer, så kan årsagen være andre forstyrrende signaler fra bluetooth enheder i nærheden. Eksempelvis kan en bluetooth mus forstyrre signalet, hvis det anvendes samtidig.

Hvornår er mine Earbuds fuldt opladt

Åbnes etuiet og earbuds isættes vil en rød diode indikere at earbuds oplader, ved fuld opladning slukkes denne diode. På selve etuiet lyser batteriindikatorer, når de 4 dioder lyser konstant, er opladning færdig

Kun 1 earbud virker

Tag begge earbuds ud af etuiet. Hold touch knappen inde og de vil gendannes og parres på ny.

Op til 22 timers batterilevetid

Earbuds og etui skal være fuldt opladt. Når earbuds tages i brug, vil de typisk holde strøm et par timer ad gangen, herefter skal de tilbage i etui hvor de kan genlades flere gange. Batterilevetiden afhænger desuden af lydstyrke, opkald, brug af touch og vejrforhold. Kulde forringer batteri kapacitet med 30 %.

Forbindelse ved opkald

Oplever du forstyrrelser eller dårlig forbindelse/ kvalitet ved opkald, bør du sikre dig, at begge parter har en god satellit forbindelse. Undgå at tale i tlf. i rum med mange andre, der taler i tlf, da det forringer signalet og opkaldskvaliteten. OBS: Earbuds er udstyret med 1 mikrofon, hvorfor de ikke anbefalet til kontorbrug eller længerevarende samtaler. 

Vedligeholdelse

For at sikre at dine earbuds virker optimalt, anbefaler vi at du løbende renser produktet. Dette kan afhjælpe løse forbindelser og opladning af produktet Tag earbuds ud af etuiet og rens alle kontaktflader med husholdningsprit eller kontaktrens.