SAPHE DRIVE PRO STARTER PACK

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

SAPHE DRIVE PRO STARTER PACK

Varenummer: SAP1014
Kategorier: Trafikalarmer

Vejl. pris inkl. moms

599,95 kr.

På lager

Beskrivelse

NB! Denne pakke indeholder 12 mdr abonnement til Saphe Premium App – oplagt gave-idé

 

Undgå fartbøder og ulykker i trafikken med hjælp fra mere end 1 million bilister i Danmarks største trafikfællesskab og markedets mest avancerede trafikalarm, Saphe Drive Pro!

 

 • Altid tændt 1,54” LCD-farveskærm med intuitive ikoner
 • Viser alle typer fartkontrol og uheld – samt afstanden til disse
 • Markedets mest præcise alarm for politiets nye fartmålere
 • GPS-styret speedometer
 • Visning af hastighedsgrænser på alle større veje i EU
 • Hastighedsassistent med alarm ved fartoverskridelse
 • Kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto
 • Danmarks største trafikfællesskab med mere end 1 million bruger
 • Virker i udlandet
 • Kommer forud installeret med 12 måneders abonnement.

Produktet indeholder 12 mdr gratis abonnement. Efter 11,5 mdr adviseres om man ønsker at oprette et abonnement, som pt koster kun 25 kr. om måneden eller 250 kr. om året.

Opladning: USB-C (kabel medfølger ikke)

 

Få kontrol over din hastighed

Hverdagens stress og distraktioner kan føre til farlige køre-vaner, og en af de farligste er utilsigtet overskridelse af hastighedsgrænser. Derfor tilbyder Saphe Drive Pro en hastighedsassistent med vigtige funktioner, der kan hjælpe dig på vejen:

 

 • Få øjeblikkelig indsigt i din hastighed med et GPS-styret speedometer.
 • Se hastighedsgrænser i hele Danmark og på alle større veje i Europa.
 • Modtag diskrete advarsler, når du overskrider hastighedsgrænserne.

 

Saphe hastighedsassistent er udstyret med data fra HERE, som er verdens førende inden for bilindustriens lokaliseringsdata. Med dækning af hele 11,3 millioner kilometer vejnet i Europa kan du trygt køre igennem Europa med altid nøjagtig information om de tilladte hastigheder. Saphe hastighedsassistent er også mere præcis end din bils skiltegenkendelse, da bilen kan være begrænset af skiltenes synlighed eller fravær.

 

Målet med hastighedsassistenten er at skabe et uundværligt værktøj, der forebygger farlige situationer i trafikken i stedet for kun at advare. Ved hjælp af diskret alarmering og rettidig kommunikation hjælper hastighedsassistenten med at øge din opmærksomhed i trafikken.

 

Bliv alarmeret for politiets nye laserpistoler i tide

Politiet opruster og har blandt andet fået nye og forbedrede laserpistoler, der kan måle bilisters hastighed på en afstand af 1200 meter. Dette giver dem mulighed for at fange bilister tidligere. Saphe har løsningen på denne udfordring med deres nye trafikalarmer, Saphe Drive Mini og Saphe Drive Pro. Disse modeller viser advarsler på skærmen allerede 2 km før fartkontrollen, hvilket er en forbedring i forhold til den tidligere Saphe One+ og alle andre trafikalarmer på markedet.

 

Saphe Drive Mini og Saphe Drive Pro er udviklet med fokus på at imødekomme bilisternes behov og er fremtidssikrede med muligheden for at tilføje nye funktioner via Saphe Premium-abonnementet. På den måde sikrer Saphe, at deres trafikalarmer altid er opdaterede – uanset hvilke udfordringer du som bilist måtte stå over for i fremtiden.

 

Oplev den bedste skærmoplevelse med Saphe Drive Pro

Med Saphe Drive Pro får du en trafikalarm, der sætter nye standarder for skærmoplevelsen. Den har et stort 1,54 tommer farve-display, der tydeligt viser alarmsignaler og afstanden til hændelserne. Du får også information om din aktuelle fart og den gældende hastighedsgrænse på danske motorveje. Dette giver dig en nøjagtig indikation af afstanden til den specifikke hændelse, du bliver advaret om. Det kan være alt fra en fotovogn, bil i nødsporet, strækningskontrol til en ulykke eller andet.

 

Skærmen på Saphe Drive Pro viser ikke kun forudgående advarsler. Den informerer dig også, når batteriet skal oplades, hvis GPS-signalet er svagt eller hvis der mangler dataforbindelse – så du er godt forberedt.

 

Få mest ud af Saphe Drive Pro med Saphe Premium

For at kunne bruge Saphe Drive Pro skal du have et Saphe Premium abonnement. Et Saphe Premium abonnement giver dig adgang til én enhed, som kan deles af flere brugere. Hvis du har flere enheder, skal du have et tilsvarende antal abonnementer. Med Saphe Premium bliver du en del af et europæisk trafikfællesskab, hvor vi hjælper hinanden i trafikken. Du kan komme i gang med Saphe Premium for kun 21 kr./md. pr. enhed ved årlig betaling eller 25 kr./md. pr. enhed ved månedlig betaling. Det er uden binding, så du kan tilpasse det efter dine behov.

Brand

Saphe

Saphe er den velkendte fartalarm, som findes i hver fjerde danske bil. Med en mission om at øge trafiksikkerheden udviklede de en fartalarm baseret på feedback fra deres brugere. I dag er Saphe den mest udbredte fartalarm i landet, og dens funktionalitet forbedres kontinuerligt med stigende brugerantal.