XTORM Powerbank 19.200mAh 70W AC 230V/USB-C PD

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

XTORM Powerbank 19.200mAh 70W AC 230V/USB-C PD

Varenummer: CE8227608

Vejl. pris inkl. moms

1.799,00 kr.

Beskrivelse

Har du nogensinde ønsket, at du havde adgang til et AC-stik (220v stik), selv når du ikke er hjemme? Med Xtorm Portable Power Bank 70 har du adgang til en kraftig 70W AC-stikkontakt, hvor som helst du er. Den er designet til at være tilladt på fly, så du nemt kan tage denne powerbank med over hele verden!

Alsidigt portvalg
Hav altid den strøm, du har brug for – Power Banken har ikke kun en 70W AC-udgang, men også en almindelig USB-udgang samt 30W USB-C PD ind/udgang. Det betyder, at du kan oplade næsten alt, uanset hvor du går. Den perfekte powerbank til alle dine eventyr.

Designet til rejser
Powerbanken er designet til rejser og eventyr. Den har et 360⁰ stødabsorberende robust ydre, og selv AC-stikket er beskyttet mod snavs og støv takket være et specialdesignet cover.

Ekstrem kraft – hvor som helst
Det er ligegyldigt, om du skal på camping, køre på landevejen eller bare rejser hvor som helst – i disse dage har du brug for nok strøm til at give ”brændstof” til alle dine enheder, og det bærbare strømstik er den perfekte måde at gøre det på det. Kombiner det med et solpanel, og du er i stand til at gå helt ud af det alm. Strøm net uden at skulle opgive dine enheder, som du ikke kan leve uden.

Funktioner:
– Digital % strømindikator
– Vælg mellem 3 forskellige udgangstyper
– Lufthavnssikker
– Letvægts, kun 660 gram

Eksempler på timers strøm:
– LED lys (10W) = 4,5t
– Oplad din bærbare computer op til 1 gang eller tablet op til 2 gange
– Genopladning af Power Station med 30W USB-C PD tager ca. 3 timer

Specifikationer:
– 69Wh/19.200mAh batterikapacitet
– 70W AC udgang
– 30W USB-C PD ind-/udgang
– 18W USB Quick Charge 3.0-udgang
– 12W USB-udgang
– USB-C kabel medfølger

Brand

Xtorm / Vivanco

Vivanco er vores samarbejdspartner inden for telefontilbehør og tilbyder et omfattende udvalg af kabler og adaptere. Ud over dette har de et undermærke ved navn Xtorm, der specialiserer sig i at producere kabler og andet tilbehør med robuste materialer og et design, der kan modstå mere slid end almindelige kabler.