GORUNNER HJELM – HVID

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

GORUNNER HJELM – HVID

Varenummer: GORUNHJELMWL
Kategorier: e-mobilitet, Tilbehør

Vejl. pris inkl. moms

599,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Sikker Gorunner hjelm til brug ved transport på el-løbehjul, segboards, el-cykler og selvfølgelig alm. cykler. Udover dens hovedbeskyttelse har den unik integreret LED lys både foran og bagpå, hvilket er særdeles trafiksikkert i tusmørke og dårligt oplyste veje hvor fx løbehjulets lovpligtige bag-lys sidder lavt. Hjelmen har et moderne skate-/bmx-design og her i flot hvid overfladefinish. Den kan anvendes til hverdagsbrug og til mere aktive fritidsture i skoven. Den sidder ekstra kompakt, hvilket øger sikkerheden. Hjelmen har flere luftkanaler, som sikrer god ventilation. Derudover har den god pasform, hvilket især skyldes dens behagelige polstring.

 

HUSK NYT LOVKRAV pr 1/1-2022, at hjelm er påbudt trafikanter af el-løbehjul, segboards og lign. Se Transportministeriets pressemeddelser her

  • Skaterdesign
  • Integreret LED lys for (hvidt) og bag (rødt)
  • CE-godkendt EN1078/16CFR1203
  • Vægt 340g
  • Emballagestr 21x16x26,5 cm – 548g
  • EAN 570002236753

 

Se manual for gode råd og vejledninger

PDF – MANUAL

 

STØRRELSESGUIDE
Mål dit hoved –
mål hele vejen rundt om hovedet lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbrynene.

S: 51-54CM
M: 55-58CM
L: 58-61CM

XL: 61-64CM

 

Yderligere information

Størrelse

L, M, S

Brand

GoRunner

Gorunner er vores samarbejdspartner inden for e-mobilitet. Hvis du søger assistance til pendling til og fra arbejde eller ønsker at forbedre din cykeloplevelse generelt, tilbyder Gorunner præcis de produkter, du har brug for. Med deres udvalg af el-løbehjul og el-cykler er afstanden til arbejde, uanset om det er 2 eller 10 km, ikke længere en hindring. Gorunner har den rette løsning.