GORUNNER 10″ GOLD SEGBOARD

Vi fører kun varer i en kvalitet vi selv kan stå inde for !

GORUNNER 10″ GOLD SEGBOARD

Varenummer: GORUN69SEG
Tags: Tilbud

Vejl. pris inkl. moms

2.999,00 kr.

Beskrivelse

Gorunner Segboard 10″ Guld Chrome – er til dig der ønsker et segboard i en eksklusiv farve og virkelig gode køreegenskaber.

 

De tryksensitive fodplader sikrer fuldkommen kontrol over dit segboard. Dobbeltafbalancerende teknologisystem. Produceret i robuste materialer, der tåler slid og dagligt brug. Anvender et kraftigt og vigtigst af alt sikkert originalt Samsung Litium-ion batteri, kører helt op til 20km på en fuld opladning. Fuld opladt i løbet af 2-3 timer. Dette Segboard Guld Chrome er produceret i vores specialdesignet farve, som giver et cool og smart look! Vores Segboard er naturligvis sikkerhedsgodkendt og overholder alle retsakter, direktiver og regler i forhold til dansk og EU lovgivning.

  • CE godkendt og RoHS certificeret Segboard.
  • Brandsikkert!
  • Max vægt 100 kg
  • 700W Motor
  • 10 tommer hjulstørrelse – perfekt til alt terræn og giver god kørekomfort
  • Samsung 36V Lithium-Ion 4000 mAh batteri
  • Rækkevidde ca. 20 km
  • Max hastighed 20 km/t
  • Oplades på kun 2-3 timer

 

TILKØB:
Ombyg dit Hummer Segboard til Go-kart

GORUNNER GOKART TIL SEGBOARD  – klik her

GOKART OFFROAD – klik her

 

Segboard 10 tommer Guld Chrome

Segboard Guld 10″ er til dig der ønsker et segboard i en super fed og eksklusiv farve og med ekstra store hjul. Denne model passer dog stadig til vores Go-kart & er det ultimative sæt!

Et Segboard er en sjov gadget, men man skal være sikker på, at man køber et CE og RoHs godkendt med ordenlige dele og elementer. Alle Segboards hos Innoliving er fuldt godkendt, og produceret med kvalitetssikre batterier. Endvidere er der indbygget temperatursikring. Dette sikrer at boardet IKKE bryder i brand hverken under ladning eller brug. Samtidig er alle vores segboards miljøvenlige, og produceret med Bluetooth, så du let kan parre dit Segboard med din smartphone/tablet. Dette muliggør, at du kan afspille alt din yndlingsmusik direkte fra dit Segboard.

Hvad skal du være opmærksom på inden du køber et Segboard? 
Det vigtigste du skal fokusere på inden du køber et segboard, er de tekniske dele. Der har desværre været nogle billige og farlige modeller på markedet, som har medført problemer og et dårligt rygte til segboards. Det er utrolig ærgerligt da det er super sjovt produkt, som kan give mange gode oplevelser.

Du skal være sikker på, at det segboard du køber er CE-registreret og har RoHS godkendt batteri, samt en ordentlig producent bag sig.

Alle vores Segboard’s er produceret med Samsung batteri som giver en lang levetid og først fremmest sikker oplevelse.

Sådan anvender du dit Segboard 10 tommer 

Det er utrolig nemt, at komme igang med at køre på Segboard og kræver egentlig bare tid og lyst. Når du modtager dit segboard vil det allerede være ladt op, så det skal egentlig bare tændes og så du køreklar. I starten vil det være en sjov og speciel følelse at stå på boarded så vi anbefaler du starter med en hjelm og beskyttelse. Du kan evt. tilkoble dit segboard på bluetooth hvis du vil høre noget af din yndlingsmusik imens du kører rundt.

Brand

GoRunner

Gorunner er vores samarbejdspartner inden for e-mobilitet. Hvis du søger assistance til pendling til og fra arbejde eller ønsker at forbedre din cykeloplevelse generelt, tilbyder Gorunner præcis de produkter, du har brug for. Med deres udvalg af el-løbehjul og el-cykler er afstanden til arbejde, uanset om det er 2 eller 10 km, ikke længere en hindring. Gorunner har den rette løsning.
Guide til udskiftning af batteri og anden vedligehold