Quick Video Guide til Indstilling af Parkngo ECO FS38 p-skiven
Først og fremmest er det bigtigt at både klokken og dato er indstillet korrekt, da den skifter automatisk ved sommer- og normaltid, betinget af dato'en er indstillet korrekt i p-skiven.

Når den er indstillet og aktiveret vil den automatisk stille p-tiden ved enhver parkering frem til nærmste kvarter som loven foreskriver

 

ANDRE SPØRGSMÅL OG SVAR VED PARKNGO P-SKIVER:

 

SPG: Jeg ønsker nye klæbepuder, hvor bestiller jeg dem?

SVAR: Kontakt forhandleren, hvor du har købt den. Alternativt kan vi anbefale af bestille den online hos fx. coop.dk m.fl. Du kan også købe dem i nærmeste Stark byggemarked. VIGTIGT at bruge originale klæbepuder, da vi har dårlige erfaringer med kopi-produkter og p-skiven falder ned fra forruden.

 

SPG: Jeg har forlagt min brugervejledning - hvor finder jeg en ny?

SVAR:
Du kan downloade til model FS13/18 her
Du kan downloade til model FS20 her
Du kan downloade til model FS38 her

 

SPG: Hvordan virker Parkngo ECO med solceller? Virker den også i mørke?

SVAR: Parkngo ECO drives af et meget kraftigt batteri og aflastes i dagslys af solcellerne. Så virker dermed også i mørke.
Helt uden lyspåvirkning er der til mindst 5 år levetid på batteriet. Med kun lidt daglig lyspåvirkning har testinstituttet Ektos A/S beregnet sig frem til at batteriet holder mindst 10,25 år. Med andre ord skal der IKKE tænkes på utallige miljøbelastende batteriskift. Skifter også helt selv om til sommer- og vintertider. Altså et vedligeholdelsesfrit produktet, og dermed også velegnet til flådebils-ejere og udlejningsbiler.

 

SPG: Kan man skifte batteri på min solcelle Parkngo ECO?

SVAR: Ja, batteriet kan godt skiftes, men er ikke tiltænkt at det skal skiftes. Er det defekt og du ønsker at skifte det, hedder det CR2477. Bagklappen skal vippes af med en meget bred ligekærv skruetrækker.
Vi har et batterikit inkl. værktøj, renseserviet og ekstra klæbepuder. Se her vejledningen for udskiftning

 

SPG: Jeg syntes ikke min Parkngo ECO stiller rigtigt om til sommer- og vintertid. Gør jeg noget galt?

SVAR: Alle modellerne i Parkngo er forprogrammeret og omstiller automatisk. Hvis den ikke har stillet sig om, er dato'en forkert indstillet af brugeren. På model FS20 holdes knap 1 inde i 5 sekunder. På model FS38 holdes midterknappen inde i 5 sekunder, hvorefter du kan indstille først klokkeslet og derpå dato.

 

SPG: Kan jeg frakoble, at Parkngo ECO omstiller til sommertid?

SVAR: På vor nyeste model FS38 (produktioner fra 2019) er det muligt at frakoble at den selv omstiller til sommertider. Du gør det ved at holde knappen PIL OP nede i 30 sekunder. Slip knappen og vælg her imellem funktion DST1 (at den skifter imellem sommer/normaltid) samt DST0, hvor funktionen er slået fra

 

SPG: Jeg har skiftet bil og ønsker min Parkngo flyttet over i den nye bil - hvordan gør jeg?

SVAR: Først og fremmest får du brug for nye klæbepuder. Disse kan rekvieres ved den forhandler hvor du har købt p-skiven eller søg online hos en af vore forhandlere. Søg i Google på 'parkngo klæbepuder'

 

Fejlkoder på FS38:
Skriver displayet EB - er der en batterifejl
Skriver displayet EC - er der en brugerfejl. Typisk er produktet ikke aktiveret