Kære cykelrytter, skiløber, snowboarder, håndværker og forhandler

I mere end 40 år har Atera udviklet og produceret transportudstyr. År efter år kommer der nye krav fra markedet. Senest er det fx 29" MTB hjul og tungere el-cykler som kræver Atera's opmærksomhed sammen med den nyeste generation af tagrælinger (integrerede tagrælinger), hvor Atera har lanceret en helt unik premium lastholder, kaldet RTD. Kun 3 artikelnumre dækker hele markedet herfor.
Et andet eksempel er at Atera har udviklet Atera Strada E-Bike ML, som er tilpasset til de store el-cykler med ekstra lang afstand imellem cykelhjulene.

Atera's produkter opfylder de strengere sikkerskrav man har på det tyske marked, som er langt strengere end vi har i Danmark. Produkterne er derfor alle testet og certificeret til TÜV/GS EURO-BE. Atera yder 3 års garanti, dog 5 år på deres tagbokse.

Flere uafhængige test har gang på gang understreget kvaliteten og brugervenligheden. Senest har danske feltet.dk og FDM-Motor givet Atera Strada Sport5 stjerner og engelske AutoExpress har Atera Nova skiholder som klar testvinder.

Vi og Atera ønsker dig en rigtig god tour!