SKANDINAVISK DESIGN OG KVALITET

Er du klar til nye eventyr? Uanset hvor turen går hen, er de norske tagbokse fra Packline en trofast følgesvend, når du skal ud på rejse. Vore tagbokse er blevet optimeret løbende igennem årene, for den som værdsætter høj kvalitet, design og funktionaliteter.

I samarbejde med bilindustrien og ledende designere skaber vi holdbare og robuste tagbokse som matcher bilens form og design.

 

GLASSFIBER OG ABS-PLAST
ABS-plast vejer lidt og virkelig stærkt materiale som er 99% re-cirkulerbart. Bliver behandlet med højglans akrylbelægning for en høj pianofinish. Alle vore tagbokse i ABS-plast har 5 års produktgaranti.

Vore Packline tagbokse i glasfiber er udført i glasfiberarmeret polyester med indstøbte metalforstærkninger, noget som giver tagboksen en høj kvalitet og lang holdbarhed. Den glatte overflade, kombineret med aerodynamisk design minimere vibrationer og vindstøj. Alle vore tagbokse i glasfiber har 10 års produktgaranti.

AERODYNAMIK
Alle tagbokse fra Packline er designet for optimal aerodynamisk ydelse. Ved at følge bilens linier og form tendere tagboksens front ned med forruden. Dette reducerer vindmodstanden ved høje hastigheder, og er positivt for miljøet.

UNIVERSALBOKSE OG TUNNELBOKSE
"Universalbokse" kan monteres på alle typer af tværgående tagbøjler. "Tunnelbokse" specieltilpasses den enkelte bil, hvor de tværgående tagbøjler går i en tunnel inde i tagboksen.

 

 

Se produkterne og find nærmeste forhandler - klik her

 

 

MULIGHED FOR AT FÅ LAKERET I BILENS FARVE
På Packline's faciliteter i Drammen ved Oslo, kan vi på bestilling, tilbyde at lakere din nye Packline tagboks i din bils farve imod merpris kr. 7.500,00 alt inkl.

 

BIL-GALLERI
Indhent gerne inspiration på vor billededatabase: